Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Hauhon hoivakotiin Hämeenlinnaan

Etsimme Attendo Hämeenlinnan Hauhon hoivakotiin SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Attendo Hauhon hoivakoti sijaitsee Hämeenlinnassa Hauhon taajamassa. Hoivakodissa on 16 muistisairaille soveltuvaa ympärivuorokautisen hoidon asuntoa. Hoivakotiin hakeudutaan Hämeenlinnan kaupungin ikäihmisten palvelujen kautta. Hoivakotiasumisen tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten itsenäistä selviytymistä kodinomaisessa ympäristössä.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 27.9. mennessä osoitteeseen: tarja.makkonen@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tarja Makkonen, tarja.makkonen@attendo.fi

Henkilökuntaamme

  • Riitta Heino

    "Pieni on kaunista ja kodikasta"

    Hoivakodin ohjaaja

    Riitta Heino

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Katja Pulkkinen

044 494 3560
katja.pulkkinen@attendo.fi