Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Linnanharjuun Helsinkiin

Attendo Linnanharjun hoivakoti Helsingin Vartioharjussa tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Haemme muistisairaiden hoivasta kiinnostunutta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivomme, että hakijalla on aito kiinnostus ikäihmisten ja muistisairaiden hoivatyöstä.

Attendo Linnanharjussa tehdään työtä muistisairaiden parissa neljässä ryhmäkodissa. Pidämme tärkeänä kodinomaisen ja asukaslähtöisen ilmapiirin ylläpitämistä ja mielekkään toiminnan järjestämistä asukkaillemme. Hoivakodissamme sairaanhoitajan työ on monipuolista asukkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista sekä elämänlaadun ylläpitämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Toimintakyvyn ylläpitämiseen kannustava tekeminen on tärkeä osa työtämme. Käytössämme ovat mm. Hilkka-asiakastietojärjestelmä sekä RAI -arviointimittari.

Edellytyksenä työntekijälle on rekisteröity sairaanhoitajan tutkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomenkielentaito. Jouluna 2017 valmistumassa olevat sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.
Eduksi katsomme kokemuksen muistisairaiden hoivasta ja gerontologisesta hoitotyöstä. Työntekijän innostuneisuus, hyvä asenne, tiimityötaidot sekä halu kehittyä ovat meille tärkeitä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Laitathan hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian. Hakemusten perusteella sopivat henkilöt kutsutaan haastatteluun ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Henkilökuntaamme

  • Noora Kolehmainen

    "Minä olen vuoden 2013 Attendon hoitotyöntekijä. "

    Lähihoitaja

    Noora Kolehmainen

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Kati Holopainen

044 494 3269
kati.holopainen@attendo.fi