Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Toivionrinne, Pirkkala

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen hoivakotiimme Attendo Toivionrinteeseen Pirkkalaan.

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Toivionrinne on 29 -paikkainen ikääntyneiden palvelukoti, joka sijaitsee Toivion kaupunginosassa lähellä Tampereen rajaa. Huoneensa asukkaat voivat kalustaa sekä sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan viihtyisiksi ja kotoisaksi. Omien invamitoitettujen wc-ja suihkutilojen lisäksi asukkailla on käytössään kodin yhteiset sauna- ja suihkutilat.

Tarjoamme:
- viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
- ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:
- sairaanhoitajan koulutusta
- aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Asukkaamme ovat pääasiassa muistisairaita. Olemme saaneet kiitosta kuntouttavasta työotteesta. Toivomme joukkoomme vahvistusta Sinusta, joka rakastat aitoja kohtaamisia. Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Sari Hakamaa-Toivakalle: sari.hakamaa-toivakka@attendo.fi, kuitenkin 31.7.2019 mennessä. Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Sari Hakamaa-Toivakka

044 7800 812
sari.hakamaa-toivakka@attendo.fi