Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Jaakontupa, Ilmajoki

Etsimme SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 2.9.2019-15.6.2020 väliseksi ajaksi Attendo Jaakontuvan palvelukotiin.

Attendo Jaakontupa on ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti, joka aloitti toimintansa toukokuussa 2016. Asumispaikkoja meillä on 15. Ilmajoella sijaitsevassa palvelukodissa on modernit ja viihtyisät tilat. Attendo Jaakontuvassa eletään mielekästä ja turvallista arkea, joka perustuu yksilökeskeisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen.

Etsimme sairaanhoitajaa, jonka asenne työhön on innostunutta ja innostavaa, sitoutunutta sekä huolellista. Olet joustava, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Arvostamme tiimityötaitoja, kykyä itsenäisiin päätöksiin ja kokemusta kehitysvammatyöstä. Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan ammattipätevyyttä. Sairaanhoitaja vastaa Jaakontuvassa hoitotyön ja lääkehuollon onnistumisesta. Arjen työtä hän tekee yhteistyössä ohjaajien kanssa.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikasena sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemukseksi ja ansioluettelosi viimeistään 28.7.2019, palvelukodin johtajalle Kirsi Eromäelle osoitteeseen kirsi.eromaki@attendo.fi. Lisätietoja voit kysyä palvelukodin päälliköltä 22.7.2019 alkaen, Kirsi Eromäki p. 044 7222991 tai kirsi.eromaki@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Kirsi Eromäki

044 722 2991
kirsi.eromaki@attendo.fi