Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Kanavakoti, Laukaa

Etsimme sairaanhoitajaa Attendo Kanavakotiin, Laukaalle.

Attendo Kanavakoti on Laukaassa toimiva 16-paikkainen mielenterveyskuntoutujien palvelukoti, joka tarjoaa palveluasumista. Henkilökunta on paikalla arkisin klo 07 - 20 ja viikonloppuisin klo 09 - 17.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta sekä 20 op. psykiatrisen hoidon opintoja. Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Kanavakoti tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden hyödyntää erilaisia taitoja ja monipuolista osaamista. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että koet itsenäisen työotteen ja palvelukotityöskentelyn monipuolisen tehtäväkentän mielekkäänä ja työhön motivoivana tekijänä. Olet kiinnostunut kulttuurista ja halukas tekemään työtä palvelukodin toimintaa kehittäen.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään laadukasta kokonaisvaltaista kuntoutustyötä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi ja lähetä ne mahdollisimman pian osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/Application/Index/553/, kuitenkin 4.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Eija Hyvönen p. 044 494 3385 eija.hyvonen@attendo.fi. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Niina Ahola-Tolk

044 780 0597
niina.ahola-tolk@attendo.fi