Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Jaspis, Vantaa

Attendo Jaspis on täysin uudenlainen hoivakoti, jossa painottuu kulttuuri, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendon Kulttuuri- teemakodissa ammennetaan iloa ja elämänvoimaa monipuolisesta kulttuuritarjonnasta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä - joka päivä.

Haluaisitko työskennellä jo hyvät käytännöt omaavassa hoivakodissamme ja olla mukana polkaisemassa käyntiin tuoretta toisen kerroksen hoivayksikköä ja työyhteisöä?

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA lokakuussa 2019 avattaviin ryhmäkoteihin Jaspikseen, Vantaan Kivistöön.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi vimeistään 4.8.2019 mennessä osoitteeseen: virve.huhtakangas@attendo.fi, otsikoithan hakemuksesi otsikolla: "Sairaanhoitaja Jaspis"

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Virve Huhtakangas

044 494 4720
virve.huhtakangas@attendo.fi