Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Laaksolahti, Espoo

Etsimme Attendo Laaksolahteen Espooseen

Kahta SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Vuodesta 2011 lähtien toiminut Attendo Laaksolahti on Espoon Laaksolahdessa sijaitseva hoivakoti. Attendo Laaksolahti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Sairaanhoitajan vastuullisuuteen kuuluu lääkehoitotyö, asiakkaan voinnin arviointi ja tiimin sekä omaisten kanssa tehtävä yhteistyö asiakkaan parhaaksi.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme sinulle:

  • viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä työssäsi
  • ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen
  • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun

Edellytämme:

  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Lisäksi luemme eduksi kokemuksen työskentelystä ikäihmisten kanssa.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Tina Di Rubbo:n osoitteeseen tina.dirubbo@attendo.fi, kuitenkin 28.7.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Sairaanhoitajan haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Susanna Karimaa

044 4942982
susanna.karimaa@attendo.fi