Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja, Sijaisuus

Attendo Ruusakoti, Jyväskylä

Attendo Ruusakoti tarjoaa kuntoutus- ja asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille Jyväskylässä Palokassa.

Etsimme Attendo Ruusakodille Palokkaan SAIRAANHOITAJAA opintovapaan sijaisuuteen vuoden loppuun saakka (50%-100% työaika). On mahdollista, että työ saattaa jatkua pidempäänkin.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli työ viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 30.9. mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/641/ .
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Laitinen Tuija. tuija.laitinen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

 

Yhteystiedot