Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja sijaisuuteen

Attendo Saaristo, Kuopio

Etsimme Attendo Saaristo hoivakeskukseen

SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen 6-7 viikon ajaksi ja mahdollisesti pidempään

Kuopiossa sijaitseva Attendo Saaristo on viihtyisä tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa kodin 30:lle ikääntyneelle asukkaalle. Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitaja, lähihoitajia, sekä hoiva-avustajia.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:
- viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:
- Sairaanhoitajan koulutusta
- Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
- Tartuntatautilain 48 §:n vaatimaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajalle.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta,

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Heidi Tähdelle: heidi.tahti@attendo.fi, kuitenkin viimeistään 10.8.2019. Lisätiedustelut voi lähettää samaan osoitteeseen tai puhelimitse soittamalla numeroon 044 494 0990.

Henkilökuntaamme

  • Terhi

    "Toiminnallisessa ympäristössä on leppoisa asua; pitkin viikkoa toteutamme omahoitajahetkiä, erilaisia toimintatuokioita sekä ulkoilemme omalla kivalla aidatulla piha-alueellamme. Omahoitajuus hoivakodissamme tuo sujuvuutta ja pysyvyyttä asukkaan arkeen sekä solmii luottamuksellisen ja avoimen suhteen hoitajan, asukkaan sekä omaisen välille."

    Laatukoordinaattori ja arvovalmentaja

    Terhi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Heidi Tähti

044 494 0990
heidi.tahti@attendo.fi