Vacancy Deactivated

Siistijä/Hoitoapulainen

Attendo Juhannusruusu, Vihanti

Etsimme SIISTIJÄÄ/HOITOAPULAISTA uuteen syyskuussa 2019 valmistuvaan hoivakotiimme Juhannusruusuun, Vihantiin.

Tehtäviin kuuluvat pääasiallisesti hoivakodin puhtauspalvelut ja lisäksi erilaisia tukipalvelutehtäviä kuten pyykki- ja ateriahuoltoa.

Hakijalta edellytämme kykyä toimia puhdistustehtävissä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme lisäksi innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Laitoshuoltajan koulutus katsotaan eduksi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan sekä voimassa oleva hygieniapassi.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 13.8. mennessä osoitteeseen katja.vuorenmaa@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta. 

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot