Vacancy Deactivated

Sosiaalialan ohjaaja

Attendo Seinäjoen Aalto, Seinäjoki

Haemme SOSIONOMIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Seinäjoen Aaltoon Seinäjoelle.

Attendo Seinäjoen Aalto on nuorille aikuisille mielenterveyskuntoutujille tarkoitettu asumispalveluyksikkö.

Edellytämme:

  • sosionomin koulutusta
  • Arvostamme kokemusta mielenterveystyöstä
  • tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä kuntoutusyksikössä kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 28.7.2019 mennessä palvelupäällikkö Virpi Särkiniemelle osoitteeseen: virpi.sarkiniemi@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Osoite: Leimakirveentie 8 B, 50200 SEINÄJOKI

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Virpi Särkiniemi
Palvelupäällikkö

0447425712
virpi.sarkiniemi@attendo.fi