Vacancy Deactivated

Terveyskeskuslääkäri Kemiönsaareen

Kemiönsaari

Etsimme nyt

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ

Kemiönsaareen Taalintehtaan terveysasemalle.

Työ on vastaanottopainotteista ja se alkaa mahdollisimman pian jatkuen kesäkuun 2018 alkupuolelle asti. Työt ajoittuvat arkipäiviin klo 8-16, mutta osa-aikaisesta työstä on myös mahdollista sopia. Tietojärjestelmänä on käytössä Abilitan Medix. Taalintehtaan terveysasemalla on käytössä laboratorio, röntgen taas löytyy Kemiön pääterveysasemalta.

Kemiönsaaren kunta on kaksikielinen kunta. Ruotsia puhuu äidinkielenään suurin osa väestöstä, joten on tärkeää, että lääkäri voi kommunikoida molemmilla kotimaisilla kielillä potilaiden kanssa. Tämä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus ruotsin kielen oppimiseen! Työpaikka sijaitsee idyllisissä saaristolaismaisemissa n. 90 kilometrin ajomatkan päässä Turusta. Kemiönsaaren kunnassa asukkaita on noin 7000. Väestö on iäkästä, mutta ikä huomioiden suhteellisen hyväkuntoista. Leppoisan maalaistunnelman mukaisesti keskimäärin potilaat ovat erittäin ystävällisiä.

Osoite: Sairaalantie 4, Taalintehdas

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen – olemme joustava ja kannustava työnantaja. Yli 7500 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Yhteystiedot

Tiina Kaarto
Yhteyspäällikkö

0468512345
tiina.kaarto@attendo.fi