Vacancy Deactivated

Tiiminvetäjä

Attendo Kotirinne, Nurmes

Haemme Nurmekseen Attendo Kotirinteelle TIIMINVETÄJÄÄ/SAIRAANHOITAJAA TAI SOSIONOMIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Attendo Kotirinne on 32-paikkainen palvelukoti, joka palvelee päihdemuistisairaita asukkaita, sekä tarjoaa vuorohoito-, arviointi- ja kuntoutusjaksoja.

Tiiminvetäjänä vastaat hoivakodin johtajan kanssa:
- Asukaslähtöisen käytännön hoitotyön kehittämisestä
- Laatuun liittyvien asioiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä
- Lääkehoitoon liittyvien asioiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä
- Sijaisten hankinnasta johtajan apuna
- Johtajan sijaistamisesta tarvittaessa

Tehtävä edellyttää:
- sairaanhoitajan tai sosionomin tutkintoa
- kehitys- ja ratkaisukeskeistä asennetta
- kykyä toimia muun henkilöstön tukena erilaisissa hoitotyön tilanteissa

Arvostamme kokemusta hoitoalalta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn jossa pääset vaikuttamaan hoivakodin toimintaan ja kehitykseen, viihtyisän modernin työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Työ on pääasiassa klo 7-16 välillä arkisin.

Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.8. mennessä osoitteeseen maaria.puoskari@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai arkisin 8-16 puh. 050 3574060. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Sanna Halvarsson

050 3574060
sanna.halvarsson@attendo.fi