Vacancy Deactivated

Tiiminvetäjä

Attendo Köpsinrinne, Pyhäjärvi

Haemme nyt tiiminvetäjäksi SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella päivätyöhön Pyhäjärvellä sijaitsevaan hoivakotiin, aloitus 12.08. tai sopimuksen mukaan.

Attendo Köpsinrinne on Pyhäjärvellä sijaitseva 59-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakodissa toimimme asiakaslähtöisesti ja tarjoamme asiakkaan tarpeista lähtevää, terveyttä edistävää ja yksilöä kunnioittavaa hoivaa. Hoivakodeissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Muutamme uusiin nykyaikaisiin tiloihin syksyn 2019 aikana.

Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Tuemme asukkaiden kuntoutumista, kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan tutkintoa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista, reipasta ja sitoutunutta asennetta työhösi. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Tiiminvetäjän tehtävä on erinomainen tilaisuus sairaanhoitajataustaiselle henkilölle saada kokemusta hoivakodin johtamisen harjoittelusta ja luoda urakehitystä hoiva-alan tehtävissä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. 

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.07.2019 mennessä hoivakodin johtajalle osoitteeseen anne.niiranen@attendo.fi. Sähköpostitse voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Anne Niiranen

044 494 0220
anne.niiranen@attendo.fi