Vacancy Deactivated

Tiiminvetäjä sairaanhoitaja

Attendo Holstinpuisto, Jyväskylä

Etsimme Attendo Holstinpuistoon, Jyväskylään

TIIMINVETÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Tervetuloa täysin uudenlaiseen hoivakotiin, jossa kukoistavat puutarha ja virikkeet, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendo Holstinpuiston Ulkoilu & Puutarha -teemakoti ikäihmisille on valmistunut Jyväskylään toukokuussa 2016. Teemakodissa ammennetaan iloa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisömme!

Tarjoamme:
- viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
- ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Tiiminvetäjänä vastaat hoivakodin johtajan kanssa:
- Asukaslähtöisen käytännön hoitotyön kehittämisestä
- Laatuun liittyvien asioiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä
- Lääkehoitoon liittyvien asioiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä
- Sijaisten hankinnasta johtajan apuna
- Johtajan sijaistamisesta tarvittaessa

Edellytämme:
- sairaanhoitajan koulutusta
- aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Päivi Tuunaselle, paivi.tuunanen@attendo.fi, kuitenkin 30.7.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Tiimivetäjä haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 494 0720. Laitathan palkkatoiveesi mukaan.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Päivi Tuunanen

044 494 3480
paivi.tuunanen@attendo.fi