Vacancy Deactivated

Tiiminvetäjä Sairaanhoitaja

Attendo Rauha, Uusikaupunki

Etsimme Attendo Rauhaan, uuteenkaupunkiin

TIIMINVETÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Rauha on Uuteenkaupunkiin kesäkuussa 2017 valmistunut 30-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Rauha edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asukas asuu omassa tilavassa huoneessa ja käytössä ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Meidän tavoitteenamme on, että asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:

 • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
 • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
 • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
 • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Tiiminvetäjänä vastaat hoivakodin johtajan kanssa:

 • Asukaslähtöisen käytännön hoitotyön kehittämisestä
 • Laatuun liittyvien asioiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä
 • Lääkehoitoon liittyvien asioiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä
 • Sijaisten hankinnasta johtajan apuna
 • Johtajan sijaistamisesta tarvittaessa

Edellytämme:

 • Sairaanhoitajan koulutusta
 • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
 • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Tiiminvetäjän tehtävä on erinomainen tilaisuus sairaanhoitaja -taustaiselle henkilölle saada kokemusta hoivakodin johtamisen harjoittelusta ja luoda urakehitystä hoiva-alan tehtävissä.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Johanna Kostiaiselle, johanna.kostiainen@attendo.fi, kuitenkin 31.7.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Tiiminvetäjä haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 494 3567. Laitathan palkkatoiveesi mukaan.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Johanna Kostiainen

044 494 3567
johanna.kostiainen@attendo.fi