Vacancy Deactivated

Tiiminvetäjä / vastaava sairaanhoitaja

Attendo Kallinrantaan, Keminmaalle

Etsimme Attendo Kallinrantaan, Keminmaalle TIIMINVETÄJÄÄ / VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA

Attendo Kallinranta on Keminmaalla sijaitseva ikäihmisten 40-paikkainen hoivakoti. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Tiiminvetäjänä vastaat hoivakodin johtajan kanssa:

- Asukaslähtöisen käytännön hoitotyön kehittämisestä
- Laatuun liittyvien asioiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä
- Lääkehoitoon liittyvien asioiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä
- Sijaisten hankinnasta johtajan apuna
- Johtajan sijaistamisesta tarvittaessa

Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Tiiminvetäjät ovat Attendon toimintatavat ja käytännöt tuntevia sairaanhoitajia. Tiiminvetäjien työpanoksesta kohdistetaan hallintoon riittäväksi katsottu osuus, joka vaihtelee mm. asukasmäärän mukaisesti.

Tehtävä edellyttää:

- sairaanhoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
- kokemusta (ikääntyneiden) hoivasta sekä kuntoutuksesta
- kehitys- ja ratkaisukeskeistä asennetta
- kykyä toimia muun henkilöstön tukena erilaisissa hoitotyön tilanteissa

Odotamme sinun ottavan aktiivisen otteen muun henkilöstön ohjaamisessa - asukkaiden hyvinvointi lähtee henkilöstön hyvinvoinnista. Käytettävissäsi on Attendon ison organisaation tuki ja koulutusmahdollisuudet. Mahdollistamme sinulle ammatillisen kehittymisen hyödyntäen nykyaikaisia työvälineitä, joihin tulet saamaan tarvittavan koulutuksen.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen: eeva.lohiniva@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa hoivakodin johtaja Eeva Lohiniva sähköpostitse tai puhelimitse: 044 494 1378

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Yhteystiedot

Eeva Lohiniva

p. 044 494 1378
eeva.lohiniva@attendo.fi