Vacancy Deactivated

Tiiminvetäjä/Sairaanhoitaja

Attendo Graniitti, Ylöjärvi, Kuru

Haemme Attendo Graniittiin Kuruun 

TIIMINVETÄJÄÄ / SAIRAANHOITAJAA

Tiiminvetäjänä osallistut hoivatyöhön ja lisäksi vastaat hoivakodin johtajan kanssa seuraavista asioista:

Laadukkaan ja asukaslähtöisen hoito- ja hoivatyön kehittämisestä
Lääkehoitoon liittyvien asioiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä
Sijaisjärjestelyistä yhdessä johtajan kanssa
Johtajan sijaistamisesta tarvittaessa 

Tehtävä edellyttää:

Sairaanhoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
Kehitysmyönteistä- ja ratkaisukeskeistä asennetta
Kykyä toimia muun henkilöstön tukena erilaisissa hoitotyön tilanteissa

Odotamme sinulta aktiivista otetta muun hoivahenkilöstön tukemisessa ja ohjaamisessa - asukkaiden hyvinvointi lähtee henkilöstön hyvinvoinnista. Käytettävissäsi on ison organisaation tuki ja koulutusmahdollisuudet. Mahdollistamme sinulle ammatillisen kehittymisen hyödyntäen nykyaikaisia työvälineitä, joihin tulet saamaan tarvittavan koulutuksen.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule osaksi toimivaa tiimiä! Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. 
Lähetä hakemus ja ansioluettelosi 31.07.2019 mennessä osoitteeseen: jaana.kivimaki@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä samasta osoitteesta. 
Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Jaana Kivimäki

044 494 1540
jaana.kivimaki@attendo.fi