Tukityöntekijä

Tukityöntekijä Attendo Saaristo hoivakeskukseen

Haemme nyt TUKITYÖNTEKIJÄÄ Attendo Saariston hoivakeskukseen

Etsimme avustaviin tehtäviin juuri sinua, joka olet työtä pelkäämätön ja ahkera. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti ateria- ja puhtauspalveluiden tehtäviä.

Työpäiväsi sisältää esimerkiksi erilaisia keittiötöitä, siivoustehtäviä ja pyykkihuoltoa. Toimit tarvittaessa myös hoitohenkilökunnan tukena erilaisissa tehtävissä. Meillä työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Tuot iloista asennetta ja lämpöä, joka välittyy koko taloon.

Etsimme tukityöntekijää, jonka työaika vaihtelee 4-6 h päivässä, työsuhde on määräaikainen.

Henkilöstöetuihin kuuluvat mm. edullinen henkilöstöruokailu, etuja eri liikuntakeskuksiin ja etuja vakuutuksista. Lisäksi isona konsernina tarjoamme erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja tuen työtehtävään. Tarjoamme viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Luonnollisesti perehdytämme sinut työtehtävään. Hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille erinomaisen palvelun kautta!

Edellytämme hakijalta:
- Katsomme eduksi siivousalan koulutuksen
- Hygieniapassia
- Hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta
- Työntekijällä on oltava tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja
potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tule mukaan kivaan työporukkaamme! Laita hakemus 24.11.2019 mennessä  osoitteessa http://rekry.attendo.fi//Application/Index/991/
Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!
Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Tähti heidi.tahti@attendo.fi puh.0444940990

Henkilökuntaamme

  • Terhi

    "Toiminnallisessa ympäristössä on leppoisa asua; pitkin viikkoa toteutamme omahoitajahetkiä, erilaisia toimintatuokioita sekä ulkoilemme omalla kivalla aidatulla piha-alueellamme. Omahoitajuus hoivakodissamme tuo sujuvuutta ja pysyvyyttä asukkaan arkeen sekä solmii luottamuksellisen ja avoimen suhteen hoitajan, asukkaan sekä omaisen välille."

    Laatukoordinaattori ja arvovalmentaja

    Terhi

 Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Yhteystiedot

Heidi Tähti

044 494 0990
heidi.tahti@attendo.fi