Viriketyöntekijä

Attendo Hedvig Sofia, Helsinki

Haemme Helsinkiin Attendo Hedvig Sofiaan ruotsin kieltä taitavaa VIRIKETYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen työhön.

Jo vuodesta 1894 asti vanhusten hoivakotina toiminut Attendo Hedvig Sofia on perinteikäs ja kodikas, Helsingin Kalliossa sijaitseva 26-paikkainen ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Hedvig Sofia on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Historiallinen hoivakoti sijaitsee meren läheisyydessä, puistomaisessa ympäristössä ja lähellä keskustan palveluja

Viriketyöntekijä järjestää asukkaille toiminallisia ja/tai keskusteluryhmiä sekä viriketoimintaa, joiden tavoitteena on ylläpitää ja parantaa asukkaiden älyllistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Hän kannustaa ja avustaa asukkaita osallistumaan järjestettävään virkistystoimintaan. Toiminnallista ohjelmaa voivat olla esim. askarteluryhmät, ruoanlaitto ja kädentaidot. Viriketoimintaa ovat esim. retket ja illanvietot. Keskusteluryhmiä voivat olla esim. muistelu- ja keskusteluryhmät.

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden vaikuttaa työssäsi. Meillä on moninaiset työsuhde-edut (esim. liikunta- ja kulttuuriedut) ja pääset työskentelemään tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Töitä on 2-3 arkipäivänä viikossa.

Tehtävään ei ole koulutusvaatimusta, mutta eduksi katsotaan kokemus työskentelystä ikäihmisten kanssa ja toimintaan liittyvä harrastuneisuus.

Edellytämme hakijalta aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten kanssa ja tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Lisäksi arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 31.12.2019 mennessä, osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/1125.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kysy rohkeasti lisää! Lisätietoja antaa hoivakodin johtaja Johanna Börman-Långström, johanna.borman-langstrom@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Yhteystiedot

Johanna Börman-Långström

044 494 4930
johanna.borman-langstrom@attendo.fi