Yleislääkäri Malmin geriatriseen päivystykseen

Helsinki

Attendolaiset päivystävät Kaupunginsairaalan geriatrisessa päivystyksessä Malmin yksikössä täydentäen päivystyspalveluilla yksikön omaa toimintaa.

Päivystäjä vastaa Malmilla viiden osaston konsultaatioihin, joissa on pääosin Malmin päivystyspoliklinikalta osastoille siirtyneitä akuuttigeriatrisia potilaita, vastaa osastojen konsultaatioihin ja käy tarvittaessa osastolla tutkimassa potilaan. Lisäksi hän antaa konsultaatiotukea päivystyksen hoitajille kotihoidon ja palvelutalojen puheluihin sekä muille päivystäjille geriatristen potilaiden jatkohoidon ja hoitolinjan suhteen. Lauantaisin ja sunnuntaisin päivystäjä hoitaa myös samojen osastojen kierrot. Päivystysvuorot ovat perjantaisin klo 16-22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 9-18.

Pätevyysvaatimus: Laillistettu lääkäri

Kysy lisää aluepäällikkö Sini Tolppaselta, sini.tolppanen@attendo.fi / 0444942155

Osoite: Talvelantie 6, Helsinki

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Lähes 6000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Yhteystiedot

Sini Tolppanen
Aluepäällikkö

0444942155
sini.tolppanen@attendo.fi