Attendo Kauhajoen Tukikodit

Attendo kauhajoen tukikodit, sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoen kaupungin keskustassa, osoitteessa Ullantie 8 Kauhajoki. Yksikkömme on 16-paikkainen aikuisille tarkoitettu kaksivuoroyksikkö jossa on mahdollisuus myös tukiasuntoihin, josta tukikäynnit mahdollisia yksikössämme. Tukikäynnit ovat mahdollisia, ilman muita ostettuja palveluita.

Palvelukodin päällikkö

Mia Välimaa

Puhelin: 040 558 7420

Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat puh. 044 7800 449 

Päivystys:
Ohjaajat puh. 044 7800 449
Päivystys:
Ohjaajat puh. 044 7800 449

Osoite

Ullantie 8, 61800, Kauhajoki

Lisätietoja

Kotoisaa asumista

Asukkaiden valmiiksi kalustetut tilavat huoneet ovat kahdessa kerroksessa. Jokainen asukas voi niin halutessaan tuoda mukanaan omia huonekaluja ja sisustaa huonettaan itse. Kodissamme on viihtyisä keittiö ja ruokailutila sekä olohuoneet, saunatilat ja yläkerrassa oleva iso lasitettu terassi.

Kauhajoen tukikodit

Toimintamme lähtökohtana on palveluidemme tarjoaminen jokaisen asukkaan valmiuksien ja voinnin ehdoilla. Kuntoutuksen tavoitteeksi voidaan asettaa siirtyminen vähittäin omaan kotiin ja itsenäiseen elämään.

Palvelua tarpeen mukaisesti

Tarjoamme kodin pitkäaikaisille asukkaille sekä myös intervallijaksoille tuleville, esimerkiksi kotona pärjäämisen tueksi tai omaishoitajan vapaan ajaksi. Meille on mahdollisuus tulla myös tutkimus- ja arviointijaksolle, jolloin kartoitamme asiakkaan tilannetta palvelutarpeen selvittämiseksi. Teemme yhteistyötä omaisten, asukkaan kunnan sosiaalitoimen sekä muiden hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvien tahojen kanssa.

Omaohjaaja-järjestelmä

Jokaiselle asukkaallemme nimetään omaohjaaja. Omaohjaaja ja asukas laativat yhdessä kuntoutumissuunnitelman. Omaohjaaja avustaa asukasta arjen toiminnoissa sekä tukee asukkaan kuntoutumista.

Toimintamme

Kodissamme harjoitellaan arjenhallintaa ja -taitoja yksilöllisten tavoitteiden pohjalta. Ohjaava toimintatapamme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Asukkailla on yhteisiä arjen vastuuvuoroja sisältäen ruoanlaittoa, siivousta tai pihatöitä. Arjen taitoihin liittyen opettelemme lisäksi omien asioiden hoitamista, hygieniataitoja, vuorokausirytmin hallintaa, vaatehuoltoa sekä sosiaalisia taitoja.

Osaava henkilökunta

Ohjaajamme ovat sosiaali- tai terveysalan ammattilaisia, joista useat ovat suuntautuneet mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön. Ammattitaitoiseen joukkoomme kuuluu myös geronomi, joka tuo palvelukotiimme erikoisosaamista vanhusten parissa työskentelyyn. Henkilökuntamme ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisillä koulutuksilla.