20 toukokuuta2019

Attendo rakentaa vaikeavammaisten ihmisten palvelukodin Poriin

Attendo rakentaa Porin Karjarantaan 21-paikkaisen palvelukodin vaikeavammaisille ihmisille. Valmistuttuaan palvelukoti tarjoaa arviolta 14 uutta hoiva-alan työpaikkaa.

Repolankadulle nousevaan palvelukotiin tulee 15 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja kuusi kevyemmän tuen asuntoa. Tehostetun palveluasumisen eli ympärivuorokautisen hoivan paikat on tarkoitettu vaativampaa tukea ja kuntoutusta tarvitseville ihmisille. Tukiasunnot tarjoavat asukkailleen kodin, jossa itsenäistä asumista tuetaan yksilöllisesti ohjaajan toimesta. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan palvelukotiin arviolta kesällä 2020.

”Haluamme tarjota kaikille asukkaillemme turvallisen ja mielekkään arjen. Palvelukoti on viihtyisä niin sisätiloiltaan kuin sijainniltaan, sillä Karjarannan asuntomessualue tarjoaa uniikin ympäristön yksikölle”, kuvaa Attendon aluejohtaja Erja Kaksonen.

Palvelukodin urakoitsijana toimii Mediset Hoivarakentajat Oy.

”Olemme iloisia, että Attendo valitsi meidät uuden yksikkönsä rakentajakumppaniksi. Lupaamme, että rakentaminen toteutetaan laadukkaasti, ja se tulee tarjoamaan terveen ja toimivan asumis- ja työympäristön niin tuleville asukkaille kuin työntekijöillekin”, sanoo Mediset Hoivarakentajat Oy:n toimitusjohtaja Tarmo Kemppainen.

Asukkaita palvelukotiin odotetaan pääasiassa Attendon Porin kaupungin kanssa solmiman puitesopimuksen kautta. Asukkaaksi uuteen palvelukotiin tahtovat henkilöt voivat kääntyä oman kuntansa sosiaalihuollon puoleen.

 

Lisätietoja:

Erja Kaksonen
Aluejohtaja, Attendo
p. 050 355 4453
erja.kaksonen@attendo.fi