3 heinäkuuta2019

Attendo Suomen uudeksi liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Virpi Holmqvist

Attendo on nimittänyt Virpi Holmqvistin Suomen uudeksi liiketoimintajohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Holmqvistilla on pitkä ja vankka kokemus yksityisen terveydenhuollon ja hoivan alalta Suomessa.

Virpi Holmqvist
(Kuva: Mikael Ahlfors)

“Olemme iloisia toivottaessamme Virpi Holmqvistin tervetulleeksi takaisin Suomen toimintaamme, jossa hän työskenteli aiemmin kahdeksan vuotta erinäisissä rooleissa, kuten Attendo Kuntaturvan eli kokonaisulkoistusten johtajana sekä talousjohtajana. Virpin kokemus laaja-alaisen toiminnan johtamisesta auttaa rakentamaan vakaasti kannattavaa Suomen liiketoimintaa”, sanoo konsernin toimitusjohtaja Martin Tivéus.

“Olen innoissani palatessani Attendolle ja saadessani tarttua mahdollisuuteen kehittää Attendo Suomen toimintaa. Arvokkaan ja inhimillisen hoivan tarjoaminen ikäihmisille ja muille erityisryhmille on sekä yhteiskunnallisesti että henkilökohtaisesti merkityksellinen tehtävä. Korkealaatuinen hoiva rakentuu henkilöstön hyvinvoinnista, tyytyväisistä asukkaista ja heidän omaisistaan. Hyvä esimiestyö ja osallistava johtajuus viitoittavat tietä menestykseen”, sanoo Virpi Holmqvist.

Vuonna 1970 syntynyt Virpi Holmqvist on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Hankenilta. Tällä hetkellä Holmqvist toimii Suomen johtavan yksityisen päiväkotitoimija Touhulan toimitusjohtajana. Hän on lisäksi työskennellyt aiemmin terveys- ja sosiaalipalveluyritys Pihlajalinnalla muun muassa liiketoimintajohtajana sekä konsernin talousjohtajana. Attendolla Holmqvist työskenteli vuosina 2008–2015.

Virpi Holmqvist aloittaa roolissaan viimeistään 1.11.2019. Samassa yhteydessä Attendo Suomen nykyinen liiketoimintajohtaja Pertti Karjalainen siirtyy uuteen rooliin vastuualueinaan myynti, liiketoiminnan ja kiinteistöjen kehitys sekä kunta- ja viranomaisyhteistyö.

Attendo AB (publ)

Lisätietoja:

Andreas Koch, Communications and IR Director Attendo
+46 705 09 77 61
andreas.koch@attendo.com