9 elokuuta2019

Satu Palviainen nimitetty Attendon tietohallintojohtajaksi

Attendo Oy on nimittänyt Satu Palviaisen uudeksi tietohallintojohtajaksi. Palviainen aloittaa Attendon palveluksessa 2.9.2019.

Satu Palviainen

”Attendon tietohallinto toimittaa tietotekniset palvelut noin 11 000 henkilölle ja tukee liiketoiminnan kehittymistä. Olenkin erittäin tyytyväinen, että löysimme johtajaksi henkilön, jolla on strategista näkemystä ja osaamista tuoda uusia teknologiaratkaisuja hoiva- ja palvelukotiemme työn tukemiseksi”, sanoo Attendon toimitusjohtaja Pertti Karjalainen.

Satu Palviainen vastaa Attendolla tietohallinnon toiminnasta ja kehityksestä sekä toimii tietohallinnon asiantuntijatiimin esimiehenä ja Attendo Suomen johtoryhmän jäsenenä. Hän siirtyy Attendolle Realia Group -konsernin tietohallintojohtajan tehtävistä.

”Odotan innolla, että pääsen tarttumaan tehtäviini Attendolla. Hoiva-ala on yhteiskunnallisesti merkittävä palvelusektori, jossa teknologian avulla voidaan luoda uusia mahdollisuuksia sekä asukkaille ja heidän omaisilleen että työntekijöille”, Palviainen kuvaa.

”Palveluliiketoiminnat digitalisoituvat vahvasti ja vaativat yrityksiä vahvistamaan ymmärrystään digitalisaatiosta. Myös meidän Attendolla on pohdittava digitalisaation mahdollisuuksia ja hyödyntämistä entistä paremmin”, hän jatkaa.

 

Lisätietoja:

Satu Palviainen
p. 040 840 3033 

Ilona Sammaljärvi
Viestintäpäällikkö, Attendo
p. 044 596 5549
ilona.sammaljarvi@attendo.fi