Hymyile koko matka Toscanaan

Kesäetu: Hampaiden valkaisu geelillä 199 € tai laserilla 250 €
Mikä olisikaan parempi paikka debytoida valkoinen hymy kuin Välimeren lämmittävien auringonsäteiden alla? Varaa aika hampaiden valkaisuun ennen heinäkuuta ja voit voittaa lennot Toscanaan!

Hae

Voit soittaa meille numeroon: 030 634 2000

Yksiköt

Koko Suomi

Hampaiden valkaisu

Koulutetut ja kokeneet suuhygienistimme valkaisevat hampaat turvallisesti, huolehtien ikenien suojauksesta ja ihanteellisesta valkaisuajasta. Vastaanotolla tehty valkaisu ei edellytä valkaisuaineiden käyttöä kotona eikä kuluta hampaan kiilletä, joten toimenpide on sinulle vaivaton ja huoleton.

Attendo Hammaslääkärit tarjoavat hampaiden valkaisun etuhintaan kunhan varaat ajat kesäkuun loppuun mennessä! Tarjous ei koske kotivalkaisua eikä sisällä muita toimenpiteitä kuin hampaiden valkaisun.

Lue lisää valkaisusta »

 

Geelivalkaisu vastaanotolla

Vastaanotolla tehdyn geelivalkaisun hinta on nyt 199 € (norm. 250 €). Geelivalkaisut tehdään tutkituilla ja laadukkailla valkaisugeeleillä, jotka sisältävät myös hampaan kiillettä vahvistavaa fluoridia ja kaliumnitraattia. Käytössämme on yleisesti Beyondin tehovalkaisu ja Opalescence -geelivalkaisu. Klinikalla tehdyssä hampaiden valkaisussa hampaan kiilteeseen ei kohdistu hankausta, joka vaurioittaisi hampaan pintaa. Geeli levitetään hampaille useampaan kertaan, käsittely kestää valkaisumenetelmästä riippuen 75-120 minuuttia. 

Voit varata geelivalkaisun seuraavista toimipisteistä:

 

Laservalkaisu

 Laservalkaisun hinta on nyt 250 € (norm. 350 €). Laservalkaisussa valkaisuaineen imeytymistä hampaaseen tehostetaan laservalolla. Laservalkaisun tarjoavat toimipaikkamme:

 

Ennen valkaisua ja sen jälkeen

Turvallinen hampaiden valkaisu tehdään aina puhtaaseen ja reiättömään suuhun. Hammaskivi luo hampaan pinnalle esteen, joka haittaa valkaisuaineen imeytymistä. Myös suun tulehdukset tulee hoitaa pois ennen valkaisun aloittamista.. Jos et ole käynyt hammastarkastuksessa tai hammaskiven poistossa hiljattain (n. 2 kk sisällä), käy ensin hoitamassa hampaat mahdollisimman tehokkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Hammaskiven poistoa ja valkaisua ei suositella samalle päivälle. Myös suuvesi ja happamat ruoat kannattaa jättää pois ennen valkaisua. 

Hammas on valkaisun jälkeen tilapäisesti tavallista huokoisempi, kiille palaa kuitenkin ennalleen noin kahden vuorokauden kuluessa. Hampaita saattaa aristaa tai vihloa ohimennen ensimmäisen vuorokauden tai kahden ajan, jonka jälkeen vihlonta lakkaa itsestään. Joidenkin hampaissa valkaisun jälkeen näkyvät valkoiset pisteet tasoittuvat parissa viikossa.

Valkaisun jälkeen on syytä välttää värjääviä ruokia, tupakointia, värillisiä huulirasvoja sekä kuumien ja kylmien juomien samanaikaisen käytön aiheuttamia isoja lämpötilan vaihteluita. Saat tarkemmat ohjeet suuhygienistiltäsi!

Katso vapaat ajat nettiajanvarauksesta »

 

Varaa aika valkaisuun

Ilmoita koodi Valkaisuetu ajanvarauksen yhteydessä niin saat valkaisun alennettuun hintaan ja osallistut samalla arvontaan. Valitse lähin toimipiste, jossa on suuhygiensti, ja varaa aika soittamalla tai nettiajanvarauksesta

Valkaisua ei suositella raskaana oleville tai imettäville, olethan myös yli 18-vuotias!

 

Kaikkien ajan varanneiden kesken arvotaan yksi matka Toscanan upeisiin maisemiin

Kaikkien kampanjan aikana hampaiden valkaisun varanneiden kesken arvotaan lento Toscanaan Italiaan. Toscana hemmottelee aisteja hyvällä ruoalla, paikallisilla viinillä ja kuvankauniilla pikkukylillä.  

 

Matkavalokuvat Toscaasta 

 

Matka-arvonnan säännöt

Lentomatkan arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat varanneet hampaiden valkaisun etuhintaan 30.6.2018 mennessä. Lentomatkan varaamiseksi voittajalle toimitetaan 400 € matkalahjakortti. Matkalahjakortin voi halutessaan käytää myös muuhun kohteeseen kuin Toscanaan tai ostaa useamman lentolipun matkalahjakortin summan puitteissa. Matkustusajankohta on aikaisintaan 1.8.2018.