• Seniori

Attendo Vappula seniorikoti

Kevyt palveluasuminen · Asunto seniorille

Attendo Vappula on Lohjalle syksyllä 2017 avattu 40-paikkainen palvelukoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, kevyttä palveluasumista sekä lyhytaikaista asumispalvelua ikäihmisille. Attendo Vappulasta löytyy kuusi senioriasuntoa ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran palveluiden tarvetta.

Palvelukodin johtaja

Anu Räikkönen

Anu Räikkönen

Puhelin: 044 494 4032

Hei,olen Anu Räikkönen ja vastaan Attendo Vappulan palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ryhmäkodit ja sairaanhoitajat p. 044 494 4266

Sähköposti: anu.raikkonen@attendo.fi

Osoite

Ansatie 30, 08700 Lohja

Ruoka

Tarjoamme ikäihmisille suunniteltua terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista perusruokaa. Ruokien valmistuksessa huomioimme asukkaidemme yksilölliset toiveet ja erikoisruokavaliot. Attendo Vappulassa tarjottava ruoka tulee lähistöllä sijaitsevan Attendo Ventelän hoivakodin keittiöstä.

Lisätietoja

Koti Vappulasta

Olemme ikäihmisten palvelukoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Attendo Vappula sijaitsee Lohjalla kauniin maiseman keskellä. Palvelukodissamme on yhteensä 6 senioriasuntoa. Asunnot ovat 40 m2 kokoisia kaksioita. Jokaisessa asunnossa on tilava ja avara wc- ja suihkutila sekä oma keittiö.  Attendo Vappulassa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, sekä saunaosasto asukkaiden käytössä.  

Lue tästä omavalvontasuunnitelmamme! (Huom pdf, 12 mt)

Oma koti

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluita. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveys- ja sosiaalialan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja

 Pääset tutustumaan Attendo Vappulan Seniorikodin hinnastoon tästä.