• Kahvittelua
  • Eutovi
  • Vuoritupa ulkokuva
  • Vuoritupa asukashuone

Attendo Vuoritupa

Seinäjoki · hoivakoti · Ikääntyneet

Tammikuussa 2015 toimintansa aloittanut uusi ja kotoisa Attendo Vuoritupa on Seinäjoella sijaitseva ikääntyneiden asukkaiden palvelukoti. Attendo Vuoritupa tarjoaa tehostettua ja yksilöllista hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalvelua 38:lle ikääntyneelle asukkaalle Vuorituvan ikääntyneet asukkaat tarvitsevat hoivaa, huolenpitoa ja valvontaa ympäri vuorokauden, toimintakykynsä alentumisen vuoksi

Yksikön johtaja

Carita Tammiranta

Puhelin: 044 792 2645

Hei, Olen Carita Tammiranta ja vastaan Attendo Vuorituvasta.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Palvelukodin ohjaajat:

puh. 044 0451 030 

Hoitajat 24/7: p. 044 0451 030
Hoitajat 24/7: p. 044 0451 030

Osoite

Törnäväntie 30 b, 60200 Seinäjoki

Lisätietoja

Tammikuussa 2015 toimintansa aloittanut uusi ja kotoisa Attendo Vuoritupa on  Seinäjoella sijaitseva ikääntyneiden asukkaiden palvelukoti. Viihtyisässä ympäristössä, osoitteessa Törnäväntie 30 b Seinäjoki toimiva Vuoritupa tarjoaa tehostettua asumispalvelua 38:lle ikääntyneelle asukkaalle. Vuorituvan ikääntyneet asukkaat tarvitsevat hoivaa, huolenpitoa ja valvontaa ympäri vuorokauden, toimintakykynsä alentumisen vuoksi.

Attendo Vuoritupa - hyvän olon koti

Attendo Vuorituvan syksyllä 2014 valmistuneet tilat on suunniteltu ja toteutettu erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeita ja mieltymyksiä kuunnellen ja kuulostellen. Vuorituvan asukkaat asuvat tilavissa yhden hengen huoneissa, jonka he voivat halutessaan sisustaa kotoisaksi omilla huonekaluillaan ja kotoaan tuomillaan tärkeillä esineillä ja valokuvilla. Vuorituvassa on myös kaksi kahden hengen huonetta, joihin voi muuttaa asumaan pariskunta tai sisarukset. Vuorituvan jokaisella asukkaalla on kodissaan oma invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Lisäksi talosta löytyy myös tilavat ja turvalliset saunatilat asukkaiden yhteiskäyttöön. Asukashuoneet ovat sijoitettu kuuden asukkaan kodikkaisiin pieniin yksiköihin, joissa on yhteinen olohuonekeittiö. Näissä olohuonekeittiöissä syödään, kahvitellaan, vietetään aikaa sekä tehdään yhdessä erilaisia arjen puuhia, kuitenkin jokaisen asukkaiden voimavarat huomioiden.

Kotoisaa asumista

Attendo Vuoritupa tarjoaa kodinomaisen ja turvallisen asuinympäristön, jossa sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saanut henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Kodissa on myös oma keittiö, missä kodin emäntä valmistaa maistuvaa ja terveellistä kotiruokaa. Siivouksesta vastaa Vuorituvan oma koulutettu laitoshuoltaja. Lääkäripalveluista puolestaan vastaa talon oma lääkäri, joka käy Vuorituvassa noin kerran kuukaudessa. Mahdolliset verikokeet sekä muut pienet mittaukset hoituvat myös kodin oman henkilökunnan voimin.

Kuntouttavaa arkea

Vuorituvassa eletään täyteläistä elämää ja asutaan kodinomaisessa, virkeässä ja virikkeellisessä ympäristössä elämän loppuun saakka. Palvelukodissa kuntouttava työote on läsnä asukkaiden jokapäiväisessä elossa ja olossa. Jokaiselle Vuorituvan asukkaalle suunnitellaan yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma sekä nimetään omaohjaajapari. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa ja huomiota, yksilöllistä hoivaa ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Toimet, joita asukkaan kanssa tehdään, lähtevät asukkaan omista tarpeista ja mieltymyksistä. Vuorituvan arki on virikkeellistä, kuntouttavaa, lämminhenkistä ja välittävää. Arjen työssä pyritään välttämään kiireen tuntua sekä samalla välttämään rutinoitumisen.