• Clone of Clone of Clone of Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta
  • Clone of Clone of Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta
  • Clone of Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta
  • Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta
  • Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta 2
  • Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta 3

Attendo Aviapolis Palvelutalo

Attendo Aviapolis on kesällä 2019 Vantaalle valmistunut viihtyisä täyden palvelun palvelutalo ikääntyneille. Talossa on 66 vuokra-asuntoa ikäihmisille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Lisäksi talossa on 60 ympärivuorokautista hoivaa tarjoavaa tehostetun palvelun asuntoa ikäihmisille. Elämänkaarikodiksi nimetty rakennus tarjoaa kohtaamispaikan alueen lapsille ja vanhuksille, sillä kohteessa sijaitsee myös päiväkoti Touhula.

Hoivakodin johtaja

Risto Kirjavainen

Puhelin: 044 4940620

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: p. 044 494 3266

Osoite

Perintökuja 14, 01510 Vantaa

Maukasta kotiruokaa

Aviapoliksessa syödään hyvin. Talossa toimii laadukas ravintola, jossa Attendon omat kokit valmistavat ruokaa alusta alkaen. Asukkaat voivat joko syödä viihtyisässä ruokasalissa tai tilata ruuat omaan asuntoonsa. Myös asukkaiden vieraat ovat tervetulleita ravintolaan. Lue lisää Attendon omista keittiöistä ja ruuasta

Lisätietoja

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Aviapoliksessa asut itsenäistä elämää kodinomaisessa ympäristössä. Kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka on palveluiden keskellä. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Erilaisiin aktiviteetteihin voit osallistua oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Palvelutalossa on ruokasali, jossa ruoan valmistaa omat kokkimme. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna.

Monipuoliset palvelut lähellä

Attendo Aviapoliksessa palvelee oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen ovat henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voit elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea tai apua. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Palveluihin kuuluu myös viihtyisä saunaosasto ja useampia yhteistiloja. Valittavanasi on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voit täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta. Katso palvelupakettien hinnat tästä. Katso palvelutalon esite tästä

Asunnot Attendo Aviapoliksessa

Attendo Aviapoliksessa on yhteensä 66 asuntoa senioreille.

  • 4. kerros 23 asuntoa: 22 yksiötä noin 32 m2 sekä yksi 53 m2 kaksio. Kummassakin ranskalainen parveke.
  • 5. kerros 21 asuntoa: 20 yksiötä noin 32 m2 sekä yksi 53 m2 kaksio. Kummassakin ranskalainen parveke.
  • 6. kerros 19 asuntoa: 18 yksiötä noin 32 m2 sekä yksi 53 m2 kaksio. Kummassakin ranskalainen parveke.

Katso 32 m2 kokoisten asuntojen pohjakuvat tästä (pdf)
Katso 53 m2 kokoisten asuntojen pohjakuvat tästä (pdf)

Katso kerroksien pohjapiirrokset tästä (pdf)

 

Palveluasumisen tuet

Palvelutaloomme voit tulla itse maksaen tai kuntakohtaisesti myönnettävällä palvelusetelillä. Attendo on palvelusetelituottajana yleensä aina, jos palveluihin soveltuva palveluseteli paikkakunnalla on käytössä. Mahdollisuudesta palveluseteliin Attendo Aviapoliksen palveluiden osalta kannattaa tiedustella Vantaan kaupungin Seniorineuvonnasta (09 8392 4202 tai seniorineuvonta@vantaa.fi)

Tutustu myös Kelan myöntämiin etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen ja kotitalousvähennyksiin. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 euroa ja vähennys tehdään suoraan verosta. Vähennysoikeus on 50 % laskutetun työn osuudesta omavastuun ollessa 100 euroa. Verottaja päättää tapauskohtaisesti vähennyksien myöntämisestä.

 

Attendo Aviapolis asuinpaikkana

Aviapoliksen alue on yksi Vantaan uusista ja nopeimmin kasvavista alueista. Alue on hyvien kulkuyhteyksien varrella: kehä kolmosen, kehäradan ja lentoaseman tuntumassa. Aviapoliksen juna-asemalle on muutaman minuutin kävelymatka. Attendo Aviapoliksen ympärille rakentuu myöhemmin kokonainen kylä.