• Clone of Clone of Clone of Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta
  • Clone of Clone of Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta
  • Clone of Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta
  • Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta
  • Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta 2
  • Clone of Sisäkuvia Aviapoliksesta 3

Attendo Aviapolis Seniorikoti

Tehostettu palveluasuminen · Mummola Vantaa · senioriasuminen · Senioriasuminen Vantaa · Palveluasunto

Attendo Aviapolis on kesällä 2019 Vantaalle valmistunut viihtyisä täyden palvelun senioritalo. Talossa on 66 vuokra-asuntoa senioreille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Lisäksi talossa on 60 ympärivuorokautista hoivaa tarjoavaa tehostetun palvelun asuntoa ikäihmisille. Elämänkaarikodiksi nimetty rakennus tarjoaa kohtaamispaikan alueen lapsille ja vanhuksille, sillä kohteeseen rakennetaan hoivakodin lisäksi päiväkoti Touhula.

Yksikön johtaja

Anu Moniruzzaman

Anu Moniruzzaman

Hei, olen Anu Moniruzzaman ja vastaan Attendo Aviapoliksesta. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiinne uudesta senioritalostamme – ota yhteyttä!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: p. 044 494 3266

Osoite

Perintökuja 14, 01510 Vantaa

Maukasta kotiruokaa

Aviapoliksessa syödään hyvin. Talossa toimii laadukas ravintola jossa Attendon oma henkilökunta valmistaa ruokaa alusta alkaen. Asukkaat voivat joko syödä viihtyisässä ruokasalissa tai tilata ruuat omaan asuntoonsa. Myös asukkaiden vieraat ovat tervetulleita ravintolaan. Lue lisää Attendon omista keittiöistä ja ruuasta

Lisätietoja

Tule tutustumaan Aviapolikseen!

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Aviapoliksessa kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna.

 

Monipuoliset palvelut lähellä

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Valittavana on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta.

Attendo Aviapoliksen palveluihin kuuluu ravintola, viihtyisä saunaosasto ja monitoimitiloja.

Asunnot Attendo Aviapoliksessa

Attendo Aviapoliksessa on yhteensä 66 asuntoa.

  • 4. kerros 23 asuntoa: 22 yksiötä noin 32 m2 sekä yksi 53 m2 kaksio ranskalaisella parvekkeella
  • 5. kerros 21 asuntoa: 20 yksiötä noin 32 m2 sekä yksi 53 m2 kaksio ranskalaisella parvekkeella
  • 6. kerros 19 asuntoa: 18 yksiötä noin 32 m2 sekä yksi 53 m2 kaksio ranskalaisella parvekkeella 

Katso 32 m2 kokoisten seniorikotien pohjakuvat tästä (pdf)
Katso 53 m2 kokoisten seniorikotien pohjakuvat tästä (pdf)

Yksityiskohtaiset tiedot hoivakotien lattiamateriaaleista (pdf)

 

Attendo Aviapolis asuinpaikkana

Aviapoliksen alue on yksi Vantaan uusista ja nopeimmin kasvavista alueista. Alue on hyvien kulkuyhteyksien varrella: kehä kolmosen, kehäradan ja lentoaseman tuntumassa. Aviapoliksen juna-asemalle on muutaman minuutin kävelymatka. Attendo Aviapoliksen ympärille rakentuu myöhemmin kokonainen kylä. Attendon asunnot tarjoavat juuri oikeanlaisen yhdistelmän omaa rauhaa, helppoja liikenneyhteyksiä ja kehittyvän suuren kaupungin tuntua palveluineen. 

 

Attendo Aviapolis tarjoaa myös tehostettua palveluasumista

Aviapolis tarjoaa paitsi senioriasuntoja, myös tehostettua palveluasumista. Aviapoliksessa on 60 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Asukkaaksi Aviapoliksen tehostettuun palveluasumiseen pääsee joko itsemaksavana asiakkaana tai Vantaan kaupungin kautta.