• joelinkotikuva

Attendo Joelinkoti

Kehitysvammaiset · Kuntoutus · Tehostettu palveluasuminen · Autettu asuminen · Tuettu asuminen

Lappajärvellä sijaitseva palvelutalo Attendo Joelinkoti on 2015 valmistunut moderni ja viihtyisä kehitysvammaisten palvelukoti. Sijaitsemme aivan kuntakeskuksen tuntumassa, palveluiden sekä kauniin luonnon äärellä.

Palvelukodin johtaja

Kirsi Eromäki

Kirsi Eromäki

Puhelin: 044 4940280

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat 24/7: 040 186 4996
Puhelin: Vastaava ohjaaja Minja Keto 040 562 0519
Sähköposti: minja.keto@attendo.fi
Ohjaajat 24/7: 040 186 4996

Osoite

Joelinkuja 2, 62600 Lappajärvi

Lisätietoja

Palvelukoti lyhyesti

Attendo Joelinkoti on valmistunut vuonna 2015. Päärakennuksen 10 paikkainen ryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautista tukea vaativille asukkaille tehostettua palveluasumista 26,5m2 yksiöissä. Pihapiirin viiden 36m2 kokoisen asunnon rivitalossa tarjotaan tuettua asumista vain vähän tukea tarvitseville omatoimisille asukkaille.

Sijaitsemme palveluiden äärellä kuntakeskuksessa ja lähellä kaunista järvimaisemaa.

 

Turvallista ja toiminnallista asumista omassa kodissa

Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan ja saavat sisustaa ne omannäköisikseen. Toiminnan lähtökohta on asukkaan omannäköisen elämän mahdollistaminen ja asukkaiden voimavarojen tukeminen. Toiminnallinen arki ja yhteisöllinen elämä värittävät palvelukodin viikkoja ja asukkaille tarjotaan mahdollisuuksien mukaan päätäntävaltaa kodin toiminnoissa.

Asukkaita kannustetaan omatoimisuuteen ja arjen toiminnoissa on tarjolla ammattitaitoisen henkilökunnan tuki: jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma.

Osallistavalla viriketoiminnalla on iso rooli Joelinkodin toiminnassa: asukkaistamme osa käy toimintakeskuksessa ja asukkaille järjestetään säännöllisesti aktiviteetteja Joelinkodissa.