Attendo Jokikoto Bertta

Tehostettu palveluasuminen · Ikääntyneet

Attendo Jokikoto Bertta tarjoaa tehostettu palveluasumista iäkkäille yli 65- vuotiaille, joilla on iän tuomien haasteiden lisäksi erityistä tehostetun hoidon tarvetta. Hoivan tarve on voinut lisääntyä somaattisen-, muisti- tai psyykkisen sairauden tai oireiden lisääntyessä. Tarjoamme turvallisen asumisympäristön ja laadukasta ja välittävää hoivaa. Sijaitsemme samassa pihapiirissä Attendo Jokikodon kanssa.

Palvelukodin johtaja

Satu Liikala

Puhelin: 044 4942286

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat: 044 407 2082
Ohjaajat: 044 407 2082

Osoite

Siltalanranta 2 B, 29200 Harjavalta

Ruoka

Jokikotoon tulee ruoka viereisestä Attendo Siltalanpuiston hoivakodin keittiöstä.  Jokikodossa leivotaan yhdessä.  Valmistamme itse aamupala, päiväkahvi ja iltapala. Yhteiset ruokailuhetket ovat tärkeitä, mutta myös viihtyisiä sosiaalisia tapahtumia, joissa voi istua ja jutella ruokailun lomassa

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Jokikoto Bertan toiminta ohjautuu vastaanottamaan haastavasti käyttäytyviä ikäihmisiä, joiden palvelun- ja hoidon tarve on lisääntynyt siinä määrin, ettei asuminen kotona palvelujenkaan turvin ole mahdollista. Kodissamme on 16 huonetta joista kaksi on kahden hengen huonetta. Kotimme on esteetön ja turvallinen tilaratkaisultaan. Jokaiselle hoivakodin asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko kunnan kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Asumispalvelut sisältävät asunnon sekä jokapäiväisessä elämässä tarvittavan avun, tuen ja ohjauksen. Palveluissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta, johon sisältyen järjestetään kuntoutus- ja viriketoimintaa suunnitellusti. Asukkaille tarjotaan säännöllistä ulkoilua ja tuetaan heidän omatoimisuutta päivittäisissä toimissa osallistumalla esimerkiksi palvelukodin askareisiin. Säännölliseen päivä- ja viikkotoimintaan osallistuminen on osa kuntoutusta ja asiakkaan mielekästä arkea.