Attendo Lammenranta

Kehitysvammaiset · Asumispalvelut · Tehostettu palveluasuminen · Tuettu asuminen

Attendo Lammenranta tarjoaa asiakkaille palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen. Tarjoamme tukea kotoisassa, 10 henkilön rymäkodissa, jossa lisäksi yksi huone lyhytaikaista asumista varten. Pihapiirissä sijaitsee 5 tukiasuntoa, johon Lammenranta tuottaa kaikki palvelut.

Palvelukodin johtaja

Merja Jylhänkangas

Merja Jylhänkangas

Puhelin: 044 494 0860

Hei, olen Merja Jylhänkangas ja vastaan Attendo Lammerannasta. Tavoitat minut ma-pe 8-17.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Sairaanhoitaja Marjo Taivaloja, ma-pe 7-15: 040 673 6556
Ohjaajat: 040 704 3146
Sairaanhoitaja Marjo Taivaloja, ma-pe 7-15: 040 673 6556
Ohjaajat: 040 704 3146

Osoite

Harjuntausta 1, 94400 Keminmaa

Ruoka

Ruokailu on tärkeää fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen, sekä sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Palvelukodissamme on yhteiset ruokailutilat, joissa tarjoillaan terveellisiä ja maittavia aterioita. 

Lisätietoja

Palvelukoti lyhyesti

  • Aloittanut toimintansa 2002 ja siirtynyt Attendolle 2019
  • Lammenrannassa on 10 autetun asumisen paikkaa sekä 1 paikka vuorohoidolle. Pihapiirissä sijaitsee 5 tuetun asumisen paikkaa joihin palvelukodista tuetaan palvelut. 
  • Ammattitaitoista ja osaavaa henkilöstöä on paikalla ympäri vuorokauden.
  • Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma.
  • Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat ja turvallinen piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Toiminnallisuus palvelukodissa

  • Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää.
  • Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin.