• Asukas
  • Olohuone
  • Asunto

Attendo Mellunmäki Seniorikoti

Senioriasuminen Helsinki · Asunto seniorille

Attendo Mellunmäki on Itä-Helsingin Mellunmäkeen helmikuussa 2019 avautunut palvelutalo, joka tarjoaa senioriasumista. Talostamme löytyy 16 senioriasuntoa ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran palveluiden tarvetta.

Palvelutalon johtaja

Sanna Hakkarainen

Puhelin: 044 494 1330

Hei, olen Sanna Hakkarainen ja vastaan Attendo Mellunmäen palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: 044 494 1330

Osoite

Korvatunturintie 2, 00970 Helsinki

Ruoka

Jokaisella ihmisellä on oikeus maittavaan ja hyvään ruokaan. Ruoka on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kunnollisesta ruoasta huolehtiminen on tärkein osa hyvää hoivaa. Meidän tavoitteemme ei ole hyvä ruoka - me teemme parasta ruokaaPalvelutalossa on oma keittiö, jossa valmistamme itse terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa.

Lisätietoja

Attendo Mellunmäki

Attendo Mellunmäki on helmikuussa 2019 Itä-Helsinkiin valmistunut laadukas ja viihtyisä palvelutalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta.  Mellunmäen palvelukodissa on 16 vuokra-asuntoa. Asunnot ovat 25m² - 55,5m kokoisia yksiöitä ja kaksioita.

Attendo Mellunmäessä kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin. Kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat.
Kun kaipaat seuraa, voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin omien kiinnostuksiesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä.

 

Monipuoliset palvelut lähelläsi

Talossa on oma ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja.

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Valittavana on neljä eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta. 

Tutustu Attendo Mellunmäen esitteeseen tästä ja hinnastoon tästä.