Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Sirkan tupa

Ramppi 1, Jalasjärvi

Tervetuloa meille

Susanna Hyövälti, Palvelukodin päällikkö (arkisin klo 8-16)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
n. 20 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 353 1570

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Jalasjärvellä sijaitseva Attendo Sirkan tupa tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita 23:lle asukkaalle. Kodin palvelut on tarkoitettu asukkaille, joilla on haastetta kokonaisvaltaisessa toimintakyvyssä, rajoitteita normaalissa vuorovaikutuksessa ja haasteellista käytöstä, joista johtuen asuminen perinteisessä ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoavassa yksikössä ei ole mahdollista. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta ympäri vuorokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Sirkan tuvan asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on oma wc- ja suihkutila. Asukashuoneet on sijoitettu kahteen 12 hengen soluun. Molemmissa soluissa on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä tilat yhteiseen ajanviettoon ja yhteiskäytössä olevat saunatilat.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Sirkan tuvassa eletään monipuolista ja elämänmakuista arkea. Viriketoimintaa suunnittelemme asukas- ja työyhteisön yhteistyönä, jokaisen taitoja, mielenkiinnonkohteita ja voimavaroja hyödyntäen. Suunnittelun pohjana on juhlapyhä- ja tapahtumakalenteri, johon lisätään kuntoutujien toiveet retkistä, tutustumiskäynneistä tai muista yhteisistä hetkistä. Myös asukkaan sosiaalinen verkosto huomioidaan toimintaa järjestettäessä, mahdollistaen yhteiset kokoontumiset ja kuulumisten vaihdon. Asukkaille tarjotaan esimerkiksi käsityö-, musiikki- ja elokuva- sekä liikuntaryhmiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.4984,"lng":22.74546},"content":"<h4>Attendo Sirkan tupa</h4><p>Ramppi 1 </br> 61600 Jalasjärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.4984,22.74546' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ramppi 1,
61600 Jalasjärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille