Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Aihki

Kolpeneentie 71, 96440, Rovaniemi

Tervetuloa meille

Riitta Duganoff, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
20
Huoneen koko
10-19 m2
Valmistunut
2010
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447800554

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Aihki on välittävä ja lämminhenkinen koti 20:lle ikäihmiselle. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Attendo Aihkissa asukas, omaiset, henkilökunta ja yhteistyökumppanit toimivat kiinteässä ja luottamukseen perustuvassa yhteistyössä keskenään. Kodin jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma, jossa huomioidaan asukkaan elämän historia, tavat, tottumukset ja kiinostuksen kohteet. Suunnitelma toimii asukkaan eloa ohjaavana punaisena lankana. Omaohjaaja vastaa suunnitelman toteutumisesta sekä toimii asukkaan lähimpänä tukena ja apuna kodissa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, oma koti, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan ja arvostetaan. Asukkaat voivat halutessaan sisustaa ja kalustaa huoneen kotoisaksi ja viihtyisäksi omilla rakkailla esineillään. Kodin yhteiset tilat on suunniteltu asukkaiden yhteiseen ajan viettoon, kuulumisten vaihtoon ja rentoutumiseen. Aihkissa asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti pihalla vuoden ympäri. Saunakin lämpeää aina kun halukkaita saunojia löytyy kodin väestä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Palvelukoti Aihkin toiminnan lähtökohtana ovat asukkaan kuntoutuksen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpito ja kehittäminen sekä monipuolinen ja innostava kulttuuritoiminta, johon kuuluvat muun muassa musiikki, teatteri, tanssi ja kuvataiteet. Kulttuuritoiminnan lisäksi kodissa järjestetään runsaasti erilaisia liikunnallisia ryhmiä. Ulkoilu kuuluu kiinteästi kodin arkeen. Asukkaita rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan kodin kattavaan virike- ja kuntoutustoimintaan omien voimavarojen mahdollistamissa rajoissa.
Asukkaille annetaan myös aikaa rentoutumiseen sekä ajanviettoon yhdessä muiden asukkaiden ja henkilökunnan kanssa. Aihkissa eletäänkin rikasta ja elämänmakuista arkea ja juhlaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.480472,"lng":25.797463},"content":"<h4>Attendo Aihki</h4><p>Kolpeneentie 71, 96440 </br> 96440 Rovaniemi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.480472,25.797463' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kolpeneentie 71, 96440,
96440 Rovaniemi
Pohjois-Suomi

Löydä meille