Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Apilaniitty

Peltolantie 23, Karjalohja

Tervetuloa meille

Annina Oksanen, Hoivakodin päällikkö

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
18
Huoneen koko
12,5-16 m2
Valmistunut
2007
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 3567 255

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Apilaniitty on Karjalohjalla sijaitseva 18-paikkainen ikääntyneiden muistisairaiden hoivakoti. Tajoamme ympärivuorokautista, turvallista ja yksilöllistä asumis- ja hoivapalvelua. Apilaniityssä vaalitaan ja kehitetään yksillöllisyyteen ja elämänkaaren arvostukseen perustuvaa hoivaa. Hoiva perustuu dementoituneen ihmisen erityistarpeiden ymmärtämiseen. Sisäisen turvallisuuden tunteen säilyttämisessä keinoina ovat lähellä oleminen, kuunteleminen, halaus, välittäminen ja arvostaminen. Asukkaan taustan tunteminen auttaa toteuttamaan yksilöllistä hoitotyötä. Asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jossa kartoitetaan aiemmat sairaudet, tämänhetkinen tilanne sekä toiveet ja tarpeet.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Apilaniityssä kunnioitetaan jokaisen asukkaan itsemääräämisoikeutta turvallisuuden rajoissa. Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodin tilojen suunnittelussa on huomioitu ikääntyneiden erityistarpeet. Kodin tiloissa on turvallista ja helppoa liikkua. Apilaniityssä asukkaiden käytössä on aidattu piha ja terassi, joilla on turvallista ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Apilaniityssä muotoutuu asukkaiden toiveiden ja rytmin mukaan. Järjesämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, joihin kukin voi osallistua oman jaksamisensa rajoissa. Suunnittelemme viikko-ohjelman, joka sisältää päivittäin vaihtelevaa viriketoimintaa. Päivän rytmiin mahtuu selkeästi vuorotellen lepoa ja virikkeitä. Järjestämme myös retkiä esimerkiksi teatteriin ja konsertteihin. Toivotamme asukkaiden omaiset ja läheiset tervetulleiksi mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.257773,"lng":23.746617},"content":"<h4>Attendo Apilaniitty</h4><p>Peltolantie 23 </br> 09120 Karjalohja </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.257773,23.746617' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Peltolantie 23,
09120 Karjalohja
Etelä-Suomi

Löydä meille