Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Armas

Honkalantie 10, 34600, Ruovesi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTiia Maijala

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Armas valmistui Ruovedelle keväällä 2019. Asuminen Attendo Armaassa on turvallista ja kodinomaista. Asuminen on myös portaatonta, eli pois ei tarvitse muutta kunnon muuttuessakaan. Palvelukodissaon yhteensä 30 ympärivuorokautisen hoivan sekä kevyemmän palveluasumisen asukaspaikkaa. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaille nimetään omahoitaja. Palveluasumisen asukkaille tarjotut palvelut räätölöidään yksilöllisesti jokaisen henkilökohtaisen tarpeen mukaan.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Armas edustaa upeaa hirsirakennusperinnettä. Hirrestä on rakennettu Suomessa vuosisatoja, ja Attendo haluaa olla osaltaan mukana elvyttämässä hienoa perinnettä. Talon runko on hirttä ja talotekniikka on modernia. Rakennus täyttää kaikki hoivapalvelukäytössä olevalle rakennukselle asetetut määräykset. Ympärivuorokautisen hoivan asukashuoneet ovat kooltaan noin 21 m2 ja osan huoneista voi yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen asunnoksi. Jokaisessa huoneessa on peruskalusteet sekä tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse kodinomaisuutta tukemaan. Hoivakodissa asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Palveluasumisen puolella asukkaiden käytössä on myös kuntoilutila. Kaikki palvelukodin tilat ovat esteettömiä ja ikäihmisten erityistarpeet huomioiden suunniteltuja.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.9816186,"lng":24.0703426},"content":"<h4>Attendo Armas</h4><p>Honkalantie 10, 34600 </br> 34600 Ruovesi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.9816186,24.0703426' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Honkalantie 10, 34600,
34600 Ruovesi
Etelä-Suomi

Löydä meille