Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Eevakoti

Keskustie 3 B, 43900, Kinnula

Tervetuloa meille

Saara Urpilainen, Hoivakodin päällikkö

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
12 m2 - 19 m2
Valmistunut
2006
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0442783652

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Eevakoti tarjoaa muistisairaille ja dementoituneille asukkaille viihtyisän, lämminhenkisen ja turvallisen kodin. Asukaspaikkoja hoivakodissa on 15. Asukkaista pitää huolen ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta ympäri vuorokauden. Attendo Eevakodissa mahdollistetaan asukkaalle mielekäs hyvä ja elämänmakuinen arki yhdessä muiden asukkaiden ja henkilökunnan kanssa. Kodissa kunnioitetaan jokaisen asukkaan yksiköllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka asukas voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Kodissa on myös kaksi kahden hengen huonetta, jotka ovat tarkoitettu esimerkiksi pariskunnille tai sisaruksille. Koti on suunniteltu turvalliseksi ja esteettömäksi ikääntyneiden tarpeet huomioiden. Viihtyisät ja tilavat yhteiset oleskelutilat kutsuvat asukkaita yhteiseen ja kiireettömään ajanviettoon. Kodin keittiössä valmistuu herkullista ja terveellistä kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvihetkiin ja juhliin. Eevakodin pihalla asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti ja nauttia virkistävästä luonnosta puutarhassa ja katetulla terassilla. Asukkaiden suosiossa oleva sauna lämpiää aina kun löytyy innokkaita saunojia.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Eevakodissa eletään monipuolista virikkeellistä arkea, johon sisältyy muun muassa yhteisiä retkiä, viriketoimintaa, vierailijoita sekä rentoa yhdessä oloa erilaisten puuhien muodossa. Päivittäinen viriketoiminta tähtää asukkaiden fyysisen-, psyykkisen- ja sosiaalisen kunnon tai toimintakyvyn kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Erilaiset jumppa-, taide-, musiikki ja keskusteluryhmät virkistävät sekä tarjoavat vaihtelua kodin arkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.360136,"lng":24.981509},"content":"<h4>Attendo Eevakoti</h4><p>Keskustie 3 B, 43900 </br> 43900 Kinnula </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.360136,24.981509' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Keskustie 3 B, 43900,
43900 Kinnula
Länsi-Suomi

Löydä meille