Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Fredrikanhovi

Fredrika Runeberginkatu 42, 06100, Porvoo

Tervetuloa meille

Kati Lehtomäki, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
29
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444942793

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Fredrikanhovi on vuonna 2017 Porvooseen avattu hoivakoti ikäihmisille. Fredrikanhovi toimii kulttuuriaiheisena teemakotina, jossa haluamme tuoda kulttuurin osaksi asukkaidemme arkea.

Tarjoamme tehostettua palveluasumista sekä kevyttä palveluasumista. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnittelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma, tilava 20 m2 kokoinen huone. Huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Kaikki tilamme ovat esteettömiä ja ikäihmisten erikoistarpeet huomioonottaen suunniteltuja.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Fredrikanhovi toimii kulttuuriaiheisena teemakotina. Käytämme toiminnassamme aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä elementteinä muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja.

Fredrikanhovissa pyrimme hyödyntämään Porvoon rikasta taide- ja kulttuuriperintöä tuomalla sitä lähelle asukkaiden arkea. Järjestämme esimerkiksi vaihtuvia taidenäyttelyitä ja kulttuuriesityksiä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3969391,"lng":25.6360958},"content":"<h4>Attendo Fredrikanhovi</h4><p>Fredrika Runeberginkatu 42, 06100 </br> 06100 Porvoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3969391,25.6360958' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Fredrika Runeberginkatu 42, 06100,
06100 Porvoo
Etelä-Suomi

Löydä meille