Attendo Fredrikanhovi

Fredrika Runeberginkatu 42, Porvoo

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
29
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMira Blomqvist

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Fredrikanhovi on avattu Porvooseen elokuussa 2017. Kodin perusajatuksena on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.
Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista sekä kevyttä palveluasumista Porvossa. Jokaiselle asukkaille nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää
Jokaisella asukkaalla on oma, tilava 20 m2 kokoinen huone. Huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Kaikki tilamme ovat esteettömiä ja ikäihmisten erikoistarpeet huomioonottaen suunniteltuja.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Fredrikan hovi on kulttuuri ja teemakoti. Käytämme toiminnassamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä. Fredrikanhovissa pyrimme hyödyntämään Porvoon rikasta taide- ja kulttuuriperintöä tuomalla sitä lähelle asukkaiden arkea. Järjestämme mm. vaihtuvia taidenäyttelyitä ja kulttuuriesityksiä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3969391,"lng":25.6360958},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}