Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Fredrikanhovi

Fredrika Runeberginkatu 42, 06100, Porvoo

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
29
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKati Lehtomäki

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444942793

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Fredrikanhovi on avattu Porvooseen elokuussa 2017. Kodin perusajatuksena on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.
Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista sekä kevyttä palveluasumista Porvossa. Jokaiselle asukkaille nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma, tilava 20 m2 kokoinen huone. Huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Kaikki tilamme ovat esteettömiä ja ikäihmisten erikoistarpeet huomioonottaen suunniteltuja.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Fredrikanhovi on kulttuuri ja teemakoti. Käytämme toiminnassamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä. Fredrikanhovissa pyrimme hyödyntämään Porvoon rikasta taide- ja kulttuuriperintöä tuomalla sitä lähelle asukkaiden arkea. Järjestämme mm. vaihtuvia taidenäyttelyitä ja kulttuuriesityksiä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3969391,"lng":25.6360958},"content":"<h4>Attendo Fredrikanhovi</h4><p>Fredrika Runeberginkatu 42, 06100 </br> 06100 Porvoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3969391,25.6360958' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Fredrika Runeberginkatu 42, 06100,
06100 Porvoo
Etelä-Suomi

Löydä meille