Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Haapola

Noitiniementie 24,93600, Kuusamo

Tervetuloa meille

Arja Saarinen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2007
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 036 2733

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Haapola on vuonna 2007 toimintansa aloittanut 45-paikkainen palvelukoti Kuusamossa, Noitiniemen kaupunginosassa. Tarjoamme palveluitamme ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua arjen elossaan joko tehostetusti tai avustetusti. Hoito ja huolenpito toteutetaan ja suunnitellaan tavalla, joka korostaa asukkaan ainutlaatuista elämäntarinaa, tarpeita ja tottumuksia. Kodissa pyritään välttämään rutiineja sekä kiireen tuntua, jokainen asukas saa elää itselle tuttua ja luontevinta arkea, ilman pakottavia kellonaikoja. Kuntouttava työote on läsnä kaikessa Haapolan toiminnassa. Asukkaiden toimintakyvyn kehittäminen ja ylläpito ovat kodin toiminnan punainen lanka.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokainen asukas asuu omassa huoneessaan, oma kodissaan, jonka yksityisyyttä ja rauhaa kunnioitetaan. Huoneensa asukkaat voivat kalustaa sekä sisustaa kotoisiksi ja viihtyisiksi omilla rakkailla tavaroilla ja esineillä. Hoivakodin yhteiset viihtyisät tilat on suunniteltu mukavaan vapaa-ajan viettoon, rentoutumiseen ja arjen touhuihin. Pihamaalla asukkaat voivat nauttia kauniista luonnosta sekä virkistäytyä vuoden ympäri. Sauna lämpiää aina kun halukkaita löytyy. Kodin keittiössä valmistuu maistuvaa ja terveellistä kotiruokaa sekä herkkuja päivän kahvihetkiin ja erilaisiin juhliin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Haapolan toimintaa ohjaavina arvoina korostuvat asukas- ja yksilölähtöinen työskentely, asukkaiden arvostaminen ja heidän itsemääräämisoikeutensa kunnioittaminen. Kodissa eletään virikkeellistä ja elämänmakuista arkea. Haapolan monipuolinen viriketoiminta tuo iloa ja toimintaa asukkaiden arkeen. Viriketoimintaa tarjotaan asukkaille muun muassa erilaisten liikunta-, musiikki-, taide- sekä keskusteluryhmien muodossa. Myös aikaa rentoutumiselle, lepäämiselle sekä vapaalle oleskelulle ja ajanvietolle muiden asukkaiden kanssa löytyy Haapolan arjesta. Hoivakodin toiminnassa huomioidaan asukkaan omat voimavarat ja rohkaistaan asukkaita osallistumaan arjen puuhiin ja puhteisiin mahdollisimman aktiivisesti ja omatoimisesti.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.952898,"lng":29.246343},"content":"<h4>Attendo Haapola</h4><p>Noitiniementie 24,93600 </br> 93600 Kuusamo </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.952898,29.246343' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Noitiniementie 24,93600,
93600 Kuusamo
Pohjois-Suomi

Löydä meille