Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Harakkamäki

Harakkamäentie 15, 92140 Pattijoki, Raahe

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Palveluasuminen kehitysvammaisille, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
12
Huoneen koko
11-14 m2
Valmistunut
2003

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Marja Vedenoja

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Harakkamäki on Raahessa sijaitseva palvelukoti kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille. Harakkamäessä on 12 paikkaa asukkaille, jotka tarvitsevat eri tasoista ympärivuorokautista kodinomaista ja yksilöllistä tukea, ohjausta ja kuntoutusta. Tarjoamme myös tilapäishoitoa esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Palvelukoti sijaitsee viiden kilometrin päässä Raahen keskustasta, lähellä monipuolisia palveluja. Lähiympäristö on rauhallista omakotitaloaluetta. Palvelukodin toiminnassa tähdätään asukkaan yksilölliseen hoivaan sekä hyvän ja monipuolisen elämän toteuttumiseen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Asukkailla on 11-14m² kokoinen huone eli oma koti, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Kotinsa saa halutessaan sisustaa itsensä näköiseksi. Asukkailla on mahdollisuus saunoa kodin yhteiskäytössä olevassa saunassa. Ulkoilemaan ja virkistymään kodin viihtyisälle ja turvalliselle piha-alueelle pääsee vuoden jokaisena päivänä.
Kodissa on yhteinen viihtyisä oleskelutila sekä ruokasali, jotka on tarkoitettu asukkaiden yhteistä ajanviettoa varten. Tiloissa rentoudutaan, vaihdetaan kuulumisia, kahvitellaan sekä puuhaillaan arjen askareita kukin omien voimavarojensa mukaisesti. Kodin keittiöstä asukkaille tarjoillaan monipuolista ja terveellistä kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvihetkiin ja juhliin.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Pattijoella pyritään vahvistamaan asukkaiden luottamusta toisia ihmisiä kohtaan sekä sosiaalisten tilanteiden taitoja. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Monipuolinen ja vaihteleva virike- ja kuntoutustoiminta tukevat kuntoutusta ja toimintakyvyn tavoitteen mukaista ylläpitoa tai kehittämistä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.693571,"lng":24.585166},"content":"<h4>Attendo Harakkamäki</h4><p>Harakkamäentie 15, 92140 Pattijoki </br> 92140 Raahe </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.693571,24.585166' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Harakkamäentie 15, 92140 Pattijoki,
92140 Raahe
Länsi-Suomi

Löydä meille