Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Helmiina

Pastorintie 1, 27800, Säkylä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
17
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaLaura Tuominen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti Attendo Helmiina on Säkylässä vuodesta 2007 lähtien toiminut ikäihmisten hoivakoti. Helmiina tarjoaa elämänmyönteisen kodin 17 tehostettua palveluasumista tarvitsevalle ikäihmiselle. Yksi asukaspaikoista on intervallipaikka. Helmiinassa on kaksi kahden hengen huonetta sekä 13 yhden hengen huonetta. Helmiinan noin 730 m2 kokoiset tilat on suunniteltu ottaen huomioon ikäihmisten asumisen erityistarpeet, sekä kiinnitetty huomiota talon viihtyisyyteen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Huone on varusteltu invamitoitetulla wc/kylpyhuoneella. Yhteiset tilat ovat avarat ja viihtyisät ja mahdollistavat sosiaalisen kanssakäymisen.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä Helmiinassa on yhteisiä hetkiä, ulkoilua ja retkiä. Käymme asukkaiden kanssa sienimetsällä, paikallisilla markkinoilla, teatterissa ja risteilyillä. Asukkaat osallistuvat monipuolisesti erilaisiin harrastuksiin, esimerkiksi uintiin, keilaamiseen, käsitöihin tai kuntoiluun.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.0466668,"lng":22.340025},"content":"<h4>Attendo Helmiina</h4><p>Pastorintie 1, 27800 </br> 27800 Säkylä </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.0466668,22.340025' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pastorintie 1, 27800,
27800 Säkylä
Länsi-Suomi

Löydä meille