Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Herajärvi

Mittaripolku 3-5, 43100, Saarijärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
59
Huoneen koko
20-30 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSirkka Partala

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4598608

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Herajärvi on avattu Saarijärvelle elokuussa 2019. Attendo Herajärvi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Herajärvi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee kauniilla sivulanpellon alueella ja lähietäisyydellä ovat kaikki palvelut.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Herajärvi on kaksikerroksinen, nykyaikainen ja kodikas palvelukoti. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee 9 palveluasumisen asuntoa, jotka ovat kooltaan 30m2. Tehostetun palveluasumisen asuntoja on 15, ne ovat kooltaan 20,5m2. Toisessa kerroksessa on 10 palveluasuntoa kooltaan 30m2 sekä ympärivuorokautisen hoivan asuntoja on 25, kooltaan on 20m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Herajärven molemmissa kerroksissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen sekä helppokulkuinen ja turvallinen piha-alue, jossa kaksi pergolaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita ja järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa, kuten jumppaa, musiikkia ja lukutuokioita joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Juhlapyhiä ja merkkipäiviä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.7075723,"lng":25.2512878},"content":"<h4>Attendo Herajärvi</h4><p>Mittaripolku 3-5, 43100 </br> 43100 Saarijärvi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.7075723,25.2512878' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mittaripolku 3-5, 43100,
43100 Saarijärvi
Itä-Suomi

Löydä meille