Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Hermanni

Penttiläntie 2, 32800, Kokemäki

Tervetuloa meille

Niina Mäkivirta, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Valmistunut
2004

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Kokemäen Penttilänniemessä sijaitseva palvelutalo Attendo Hermanni tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja lämpimän kodin kymmenelle kehitysvammaiselle tai muulle erityisryhmälle. Hermannissa on runsaasti yhteisiä tiloja mahdollistaen ryhmien toimintoja sekä seurustelua asukasyhteisön kesken. Hermannissa vallitsee kodin lämpö ja henki.

Attendo Hermanni on ryhmäkoti asukkaille, jotka eivät pärjää arjessaan ilman eritasoista apua ja tukea. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa. Useasti läsnä on myös kunnan edustaja sekä mahdollisesti muu sidosryhmän edustaja tai yhteistyökumppani.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Hermannin tilat on suunniteltu kehitysvammaisten ihmisten erityistarpeet silmällä pitäen. Jokaiselle asukkaalle oma huoneensa. Erillisellä sisäänkäynnillä varustetussa yksiössä on mahdollisuus harjoitella itsenäistä elämää tuetusti ja turvallisesti. Hermannissa on avarat ja viihtyisät yhteistilat mahdollistaen ryhmien yhteistä ajanviettoa ja arkipuuhia sekä seurustelua asukasyhteisön kesken. Palvelukodin pihapiiri on helppo ja turvallinen liikkua apuvälineidenkin kanssa.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Hermannissa tehdään ja ollaan yhdessä. Asukkaat voivat osallistua kykyjensä ja jaksamisensa mukaan kodin arkipuuhiin sekä muuhun omaa hyvinvointia ylläpitävään ja lisäävään toimintaan. Järjestämme karaoke- ja peli-iltoja, askartelemme sekä ulkoilemme kauniissa Kokemäenjoen maisemissa. Kaikille asukkaille taataan myös omaan rauhaan vetäytyminen. Lähes kaikki asukkaat osallistuvat myös kodin ulkopuoliseen työ- ja päivätoimintaan, lisäksi jokaisella asukkaalla on henkilökohtainen virike- tai harrastesuunnitelma.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.2600531,"lng":22.3586294},"content":"<h4>Attendo Hermanni</h4><p>Penttiläntie 2, 32800 </br> 32800 Kokemäki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.2600531,22.3586294' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Penttiläntie 2, 32800,
32800 Kokemäki
Länsi-Suomi

Löydä meille