Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hiidenhovi

Hiidenrannantie 15, Nummela, Vihti

Tervetuloa meille

Petra Suokorpi, Hoivakodin johtaja

Hei! Tavoitat minut parhaiten arkisin klo 9-15 välillä.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
31
Valmistunut
2017
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Hiidenhovin hoivakoti on avattu vuonna 2017 ja on valoisa ja viihtyisä pieni koti 31 ikääntyneelle ja apua tarvitsevalle asukkaalle. Hoivakoti on yhdessä tasossa ja asukkailla on oma tilava huone kylpyhuoneella. Hoivakodin asukkaista suurin osa tulee meille Karviaisen tai muiden lähikuntien yhteistyön kautta ja meille on mahdollista tulla myös itsemaksavana. Hiidenhovin hoivakoti on ns. ARA-kohde ja siksi vuokra on asukkaalle kohtuullinen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Kodikas hoivakoti Nummelassa

Nummelan Hiidenrannassa sijaitsevassa kodissamme on iso turvallinen ulkoilupiha, suojaisa terassi, kukkaistutukset ja kaksi kodikasta pienryhmää. Hiidenhovi sijaitsee Hiidenveden välittömässä läheisyydessä viihtyisällä ja luonnonläheisellä pientaloalueella. Lämminhenkinen kotimme on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi.

Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Aktiivista elämää

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua perennapuutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin.

Hiidenhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun myös viihtyisillä kävelyreiteillä Hiidenrannan viihtyisällä pientaloalueella.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, vaatemyyntejä, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Viikko-ohjelmamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.34441,"lng":24.29306},"content":"<h4>Attendo Hiidenhovi</h4><p>Hiidenrannantie 15, Nummela </br> 03100 Vihti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.34441,24.29306' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hiidenrannantie 15, Nummela,
03100 Vihti
Etelä-Suomi

Löydä meille