Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Hoivahovi

Hirventie 1, 49210 Huutjärvi, Pyhtää

Tervetuloa meille

Pia Lille, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
24 m2
Valmistunut
2012
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0407 103 269

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Huutjärvellä sijaitsevassa Attendo Hoivahovissa on neljä ryhmäkotia, joissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa ikäihmisille. Hoivahovissa on 22 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa, sekä 8 paikkaa lyhytaikaisen kuntoutuksen tarpeisiin. Attendo Hoivahovi tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.
Moniammatillinen henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden ja jokaisella asukkaalla on omahoitaja nimettynä. Henkilökohtainen palvelu- ja hoitosuunnitelma laaditaan jokaiselle asukkaalle yhdessä asukkaan, omaisten ja henkilökunnan kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hoivalinnassa asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huoneensa. Hoivalinna on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen, se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaille, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Tilat ovat viihtyisä, valoisat ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut. Talvipuutarha on hoivakotimme ylpeys. Pihalla on monipuolista istutusta sekä aidattu turvallinen ulkoilualue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisiin tuokioihin on paremmat edellytykset. Hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4901324,"lng":26.7414874},"content":"<h4>Attendo Hoivahovi</h4><p>Hirventie 1, 49210 Huutjärvi </br> 49210 Pyhtää </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4901324,26.7414874' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hirventie 1, 49210 Huutjärvi,
49210 Pyhtää
Etelä-Suomi

Löydä meille