Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Hopeatorni

Takatie 2, 91700, Vaala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Valmistunut
2018
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMinna Hirvaskoski

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Syksyllä 2018 Vaalaan avattu Attendo Hopeatorni on nykyaikainen, 30-paikkainen hoivakoti. Attendo Hopeatorni on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2 ja tarjoamme myös kolmea 28 neliömetrin asuntoa pariskunnille Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Hopeatornissa on myös viihtyisät yhteistilat, joissa järjestetään toimintatuokioita ja vietetää yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä toimintaa asukkaiden toiveiden mukaan. Luemme yhdessä, teemme käsitöitä, ulkoilemme ja toivotamme vieraat tervetulleiksi piiristämään kodin arkea. Omaiset ja asukkaiden läheiset ovat myös aina tervetulleita kotiin vierailulle.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.5573054,"lng":26.8419054},"content":"<h4>Attendo Hopeatorni</h4><p>Takatie 2, 91700 </br> 91700 Vaala </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.5573054,26.8419054' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Takatie 2, 91700,
91700 Vaala
Pohjois-Suomi

Löydä meille