Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Huurmanni

Välskärintie 3, Säkylä

Tervetuloa meille

Riina Nurminen, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
13
Valmistunut
2001

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Huurmanni on kodikas ja viihtyisä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti Säkylän keskustassa palvelujen äärellä. Huurmannin asukkaat ovat ihmisiä, joiden elämänhallinta sekä selviytyminen ovat heikentyneet joko vanhuuden, psyykkisen sairauden tai muun syyn vuoksi ja tarvitsevat tukea ja hoivaa arjessa selviytymisessä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa. Asukkaista pitää huolta ammattitaitoinen henkilökunta, joilla on koulutusta ja kokemusta mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Kannustamme asukkaita oleskelemaan mahdollisimman paljon yhdessä toistensa ja henkilöstön kanssa. Tämä ehkäisee eristäytymistä ja luo pohjan kuntoutumiselle. Attendo Huurmanni sijaitsee asumispalvelukäyttöön remontoidussa isossa omakotitalossa. Suuri piha on viihtyisä terasseineen ja huvimajoineen, joita hoidetaan yhdessä asukkaiden ja hoitajien kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Elämä Huurmannissa on tavallista arkea ja juhlaa, riemullisia yhteisiä hetkiä, ulkoilua ja retkiä. Käymme asukkaiden kanssa sienimetsällä, paikallisilla markkinoilla, teatterissa ja risteilyllä. Asukkaat osallistuvat monipuolisesti erilaisiin harrastuksiin vointinsa mukaan. Harrastuksia voi olla esimerkiksi uinti, keilaus, käsityöt tai kuntosali. Pihapiiri on suunniteltu liikkumiseen, mutta siinä riittää myös pikkupuuhia, kasvihuoneen ja marjapensaiden hoitoa sekä mielen virkistystä. Kodin arkea ja ohjelmaa on suunniteltu siten, että se tukee ja vahvistaa asukkaiden kuntoutumista, opettaa ja vahvistaa arjen taitoja. Toiminnan tarkoitus on luoda asukkaille itseluottamusta elämään sekä omiin taitoihin.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.04582,"lng":22.34883},"content":"<h4>Attendo Huurmanni</h4><p>Välskärintie 3 </br> 27800 Säkylä </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.04582,22.34883' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Välskärintie 3,
27800 Säkylä
Länsi-Suomi

Löydä meille