Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Ikihyvä kuntoutuskoti

Takojantie 4, 52300, Ristiina

Tervetuloa meille

Katja Kausniemi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
8
Huoneen koko
20 m2
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 7459912

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Ikihyvän kuntoutusyksikkö on viihtyisä ja turvallinen vaikeavammaisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme tehostettua asumispalvelua ihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja valvontaa.Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on oma 20m2 asukashuoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen. Jokaisessa asukashuoneessa ja huoneistossa on invamitoitettu wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita. Palvelukodissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Ikihyvässä asukkaiden päivittäiseen arkeen kuuluu ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta. Omaisyhteistyömme on aktiivista ja säännöllistä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5121661,"lng":27.2637204},"content":"<h4>Attendo Ikihyvä kuntoutuskoti</h4><p>Takojantie 4, 52300 </br> 52300 Ristiina </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5121661,27.2637204' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Takojantie 4, 52300,
52300 Ristiina
Itä-Suomi

Löydä meille