Attendo Ikihyvä kuntoutuskoti

Takojantie 4, Ristiina

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
9
Huoneen koko
20 m2
24/7 hoitaja
yes

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPaula Vilhunen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ikihyvässä tarjoamme kodinomaista hoivaa yhdeksälle ikääntyneelle asukkaalle. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Ikihyvän kuntoutus- ja kotihoitoyksikkö on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten ja vammautuneiden asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kuntoutus- ja kotihoitoyksikkö sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville asukkaille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville.

Kotihoitoyksikkö tarjoaa kotiin palveluita, joihin sisältyy mm. kotihoitoa, kotikuntoutusta ja erilaisia kotityöpalveluita Mikkelin, Haukivuoren ja Ristiinan alueella. Kuntoutus- ja kotihoitoyksikkö sijaitsee keskellä Ristiinaa kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä mm ruokauppa, apteekki ja kirjasto.

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on oma 20m2 asukashuoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen. Jokaisessa asukashuoneessa ja huoneistossa on tilava wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttaviksi. Attendo Ikihyvän vanhusyksikössä on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Ikihyvässä asukkaiden päivittäiseen arkeen kuuluu ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta. Omaisyhteistyömme on aktiivista ja säännöllistä.

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas kotiruoka osana arkea.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5121661,"lng":27.2637204},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}